Poți să găsești multe lucruri în lumea asta foarte ușor, un job mai bun, o ofertă de city break la un preț decent, un film pe gustul tău, un serial captivant sau o pereche de pantofi perfectă, dar un singur lucru nu poţi găsi cu atât mare uşurinţă precum cele enumerate: sufletul pereche. Știți voi, acea persoana lângă care să îți petreci tot restul vieții și să împărțiți totul la bine și la greu, până când moartea (sau un divorţ) vă va despărţi.

Unii au găsit-o deja, sunt bine, au o familie frumoasă, alții încă o mai caută. Însă mai există şi unele persoane care doar au crezut că şi-au găsit sufletul pereche, au petrecut câteva luni sau ani împreună şi apoi persoana pe care o considerau un suflet pereche a cedat şi s-a culcat cu altul/alta. Ce să mai zici atunci? Ai investit sentimente într-o persoană, ai suferit alături de ea, ai trăit atât de multe momente frumoase că le-ai pierdut şirul, iar la un moment dat, după ce relaţia a avansat foarte mult, totul va fi ruinat precum un castel de nisip din cauza infidelităţii partenerului/partenerei.

E greu. E foarte greu să găsești acea persoană cu care să împarţi totul, cu care să te completezi reciproc, să fiți pe aceeași lungime de undă şi să vă potriviţi ca două piese de puzzle.

Dar ce te faci dacă te afli în categoria a treia şi crezi că ți-ai găsit sufletul pereche, iar după câțiva ani de relație, acea persoană va călca pe bec şi te va înşela cu altul/alta, mai crezi atunci în ideea sufletului pereche?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.