Elimină oamenii toxici din viața ta și vei fi cel mai fericit, împlinit și liniștit. Nu ai nevoie de ei. Nu ai nevoie de oameni care să te umple cu negativismul lor. Nu ai nevoie de oameni care nu te susțin în nimic și caută mereu să te critice, să te distrugă, să încerce să te împiedice să te dezvolți. Nu ai nevoie de oameni falși în viața ta. Nimeni nu are nevoie de acele persoane în viața lui care vor cu tot dinadinsul ca tu să eșuezi, care nu au niciodată un cuvânt de laudă la adresa ta, gen, niciodată.

Pe măsură ce îmbătrânesc și după ce am trecut de pragul de 30 de ani, m-am maturizat nițel, am devenit mai înțelept, mai atent cu mine însumi, mai pragmatic și mai liniștit. Iar odată cu asta am devenit și mai atent la oamenii din anturajul meu. Sunt foarte atent la persoanele de care mă înconjur și am început de o bună perioadă de timp să lucrez la capitolul eliminarea oamenilor toxici din viața mea, fie online, dar mai ales offline.

Și doamne ce bine e să nu mai ai oameni toxici în jurul tău. Te simți mai liber, mai liniștit și mult mai relaxat. Nu am nevoie de oameni care să mă obosească mental și care să îmi dea în permanență lecții de cum să trăiesc. Am 35, sunt capabil să îmi guvernez singur viața mea privată și profesională. Nu am ajuns până la 35 degeaba și cred că am făcut bine ce am făcut până în acest punct aș vieții.

Personal, am ajuns la vârsta în care nu mai am timp, chef și răbdare să îi suport pe unii dintre oameni. Nu mai am răbdare cu oamenii falși, cu două fețe și duplicitari. Așa că recurg la metoda de eliminare a lor din viața mea. Prefer să mă înconjur de oameni sinceri, reali și care nu sunt duplicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.