Drumul înapoi cu trenul de la Bucuresti la Cluj mi-a dat o idee traznet. Un concept unic cred care îmi place la nebunie.

Conceptul “In miscare” este o idee care mi-a venit pe tren în timp ce mă jucam cu aparatul foto, făcând poze la tot ce vedeam pe geam. Bine, acuma nu stiu daca e o idee unica sau daca nu cumva exista deja in State, fiindcă de obicei pe tărâmul american se nasc toate ideile. Se prea poate sa fie deja implementata, dar la fel de bine se poate sa nu fie, aşa că fie ce o fi îi dau drumul.

Asa cum probabil v-ati dat seama „In miscare” se refera la fotografii facute, evident, in miscare. Din tren, masina, autocar, avion etc. Fiecare cu ce se deplaseaza la momentul când face fotografia. Obligatoriu trebuie să fii într-un mijloc de transport când faci poza altfel nu merge. Fotografiile sunt variate, de la case, masini, oameni, animale, paduri şi până la piscuri de munti, campii şi diverse locaţii mai mult sau mai puţin pitoriceşti.

Si cum am vizitat Bucurestiul in masina, cu chinezu pe post de sofer si ghid turistic, am facut si poze, care vor intra in acest concept. E doar o altă modalitate de a face poze, una mai specială, zic eu.

Asa ca incepand de astazi lansez pe inmiscare.tumblr.com unde voi publica acest gen de poze bazat pe mijlocului de transport cu care mă deplasez la momentul respectiv. Io zic că va ieşi ceva mişto. Nu am aparat foto profesionist şi nici fotograf nu sunt, aşa ca să stabilim din start că prin treaba asta nu vreau nici să devin fotograf profi, nici să-mi creez un portofoliu. Pur şi simplu bag o imagine, două, de amator, făcută dintr-un vehicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.