Nu am nicio părere despre trendul momentul pe internet și polemicile iscate pe tema hitului lansat de traperița de 24 de ani.

O singură chestie trebuie să remarc aici. Modul cum se bagă în seamă polițistul Marian Godină pe orice subiect. Băi, băiatule, Godină ăsta chiar a devenit atotștiutor? Chiar nu se poate abține să nu comenteze ceva pe trend? A comentat și subiectul lunii februarie 2024, iar părerea lui a iritat multă lume, în special publicul feminin. Chiar trebuie să aibă o părere despre orice e la modă?

Uneori e bine să mai și taci și să observi anumite lucruri și să nu îți dai cu părerea despre orice. Eu am învățat asta din experiența mea de 17 ani de online, scriu din 2007 pe blog și sunt jurnalist din 2012. Dar odată ce am devenit un senior al internetului și pe măsură ce am îmbătrânit m-am autoeducat, m-am cizelat și m-am maturizat. Nu mai îmi dau cu părerea despre orice domeniu și despre orice e pe trend. Mai ales în subiectele care mă depășesc și nu am expertiza necesară.

Pe mine părerismul acesta de facebook a început să mă obosească total și am început să îl evit. Toată lumea are o părere despre orice, toată lumea se simte dator să comenteze ceva, să se bage în seamă. Băgatul în seamă pe orice temă a devenit sport național.

La început Marian Godină îmi era simpatic, scria bine, are condei, dar părerile lui despre orice e la modă și băgatul acesta în seamă au ajuns să mă irite și să mă obosească, de asta evit să îl mai citesc și să îl mai urmăresc.

Hai să mai învățăm să și tăcem și să observăm, fără să ne dăm cu părerea chiar despre tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.