Media

Hai să eliminăm România TV și Antena 3 din grilă!

Nemaisuportând mizeria propagată în fiecare seară de aceste focare de infecție mediatice numite România TV și Antena 3, am hotărât astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 23:00, să le elimin din grila televizorului. Am tot avut răbdare, am rezistat eroic până acum, am tot sperat că se vor schimba și vor deveni televiziuni normale, echidistante, obiective și imparțiale, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Gata, paharul s-a umplut și în seara asta a dat pe afară. Așa că am luat decizia de a curăța televizorul de mizerii.

Știu, probabil că cineva îmi va zice că nu eram obligat să mă uit dacă nu îmi place, numai că și accidental dacă ajungeam pe unul din aceste două canale, stăteam o secundă și mi se făcea brusc greață.

Nu am mai suportat desele derapaje media și devierea de la normele de etică jurnalistică. Nu am mai suportat să văd manipulări grosolane și propagandă mincinoasă. Nu am mai suportant să văd cum acești indivizi își bat joc efectiv de jurnalism. Nu am mai suportat să îi văd cum fac jocurile unor politicieni corupți și cum protejează diverși infractori și indivizi cercetați penal pentru diverse interese.

Eu am eliminat deja România TV și Antena 3 din grilă. Voi ce faceți? Haideți să le dăm o lecție acestor penibili care propagă mizeria în fiecare seară și sunt responsabili pentru spălarea a mii de creiere.

În curând va urma probabil Realitatea TV și B1TV, nu de alta, dar și ăștia încep să o ia pe arătură.

Rog CNA să înceapă demersurile cât mai urgent pentru curățarea spațiului public de aceste gunoaie!

2 Comments

  1. In ce fel zici ca ajuta? Audientele sunt calculate folosind aproximativ 1000 de people-meters plasate in case aleatorii, iar apoi rezultatele se extrapoleaza. Faptul ca n-ai unul inseamna ca nu contezi in statisticile despre audienta.

    Iar daca zici ca ajuta prin faptul ca ai scris pe blog si poate citesc si altii .. mno, nu stiu cati dintre privitorii la Antena 3 citesc si bloguri. In afara de cel al lui Mircea Badea, zic.

    RăspundeRăspunde
  2. Da, ai dreptate, publicul redus mintal al Antenei 3 și România TV nu înțelege ce-s alea bloguri, el nu citește în general nimic, pentru că de-aia a redus. Nu știu dacă se va schimba ceva, nu cred că se va întâmpla mare lucru, dar zic că e un început bun. Și cu cât suntem mai mulți care să luăm atitudine cu atât mai bine.

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.