Piaţa Unirii. Cluj-Napoca. 25 mai 2012. Prima zi din cadrul Zilelor Clujului.

Câştigătorul de drept al show-ului Românii au talent, ediţia a 3-a – unicul şi inegalabilul – Cristian Gog – a mulţumit clujenilor pentru susţinere într-un mod nemaivăzut pe splaiurile mioritice, făcând ce ştie el mai bine, printr-o nebunie curată. A stat 3 ore într-un sicriu de gheaţă de 2 tone, acoperit complet de bucăţi de gheaţă pisată. Şi a stat aşa vreme de două concerte, Trupa Maya şi Andreea Bălan desfăşurându-se pe scenă în timp ce Gog stătea la răcoare. A bătut un record mondial omologat de 2 ore jumătate. Bine, David Blaine a avut aceeaşi ispravă timp de 63 de ore, care fie vorba între noi nici nu ştiu cât e de adevărată. Îmi vine greu a crede că a reuşit să stea atâta amar de ore într-un cub de gheaţă, dar oricum, şi trei ore e ceva uluitor şi greu de bătut pentru care Gog merită tot respectul.

Am lăsat aseară pentru câteva ore cursurile, pdf-urile şi .ppt-urile din studiul intensiv de sesiune şi m-am dus până în Unirii să văd cu ochii mei nebunia lui Gog, că muream de curiozitate. Deci eu am ajuns pe la ora 19 şi Gog era acoperit de gheaţă timp de o oră deja, toată lumea făcea poze, blitz-uri, nebunie. În jurul meu lumea privea nedumerită la mormanul de gheaţă în care zace un om. Câţiva care vociferează în spatele meu sunt sceptici şi zic că e o şmecherie, ceva regizat, că nu se poate aşa ceva. I-a liniştit cineva care a fost mai aproape. E gheaţă pură. Oamenii mai dau un ochi pe scenă, la dansatoarele Andreei Bălan îmbrăcate sumar, se mai mişcă pe ritmul muzicii, mai dau un ochi la Gog, care îşi face încălzirea pentru un concediu la Polul Nord.

2 ore am stat într-un tricou polo pe mine printre puberi şi adolescente leşinate după Petrişor, colegul de la Dansez pentru tine al Andreei Bălan, că fu şi el acolo, să danseze fireşte, ca să aştept până iese Gog din gheaţă. Şi a ieşit teafăr şi nevătămat.

Nu mai am cuvinte şi termene de comparaţie cu care să-l laud pe Gog. Ceea ce poate face omul ăsta întrece limitele normalului şi ajunge undeva aproape de cota imposibilului. FantasmaGog.

Vă rog să lăsaţi scepticismele deoparte, Cristi chiar nu poate fi acuzat de nimic. Spectacolul pe care îl face e fascinant.

3 comentarii la „Houdini de Cluj – uimitorul şi inegalabilul Cristian Gog”
  1. Nu intrece limitele normalului si nici nu ajunge la cota imposibilului. E spectacol si atat.

  2. De acord cu Manu!Mie imi place Cristian,si nu pentru ca am castigat o lingura indoita de la el:))),ci pentru showul pe care el il ofera,atmosfera face totul!Ador spectacolele lui,si chiar am ratat spectacolul din cluj;(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.