Daca am putea exporta prostia din tara asta am fi a treia putere a lumii. Exista infinit de multa prostie in Romania, zacaminte intregi de prostie si nu pot sa inteleg de unde rasare prostia asta, ca mi se pare ca in loc sa fie mai putini prosti sunt tot mai multi. Avem vreun izvor de prostie undeva si eu nu stiu? Avem vreo fabrica de prosti care produce an de an batalioane intregi de idioti care voteaza PSD si sunt fani Antena 3? Captura de mai jos e doar un exemplu, mai sunt cateva mii de astfel de mizerii.

Cuvintele sunt de prisos.

prosti

Si ne mai intrebam de ce exista o masa mare de idioti fani Antena 3 si cretini care considera ca Voiculescu, Becali sau Vantu nu sunt altceva decat niste victime politice, niste afaceristi „onesti si cinstiti” care „au ajutat oameni”. Muriti, ma!

Indoctrinarea religioasa naste monstrii ca cei care emit pareri ca cele de mai sus in spatiul public, iar acesti monstri dau viata, din pacate, unor suflete pure si curate. Sper sa nu ajung vreodata sa-mi indoctrinez copilul cu asemenea cacaturi vomate de niste proaste fara educatie. Imi pare sincer rau ca cine a facut captura nu a lasat si numele.

I-auzi, „oile, caii si vacile isi fac cruce inainte de somn cu copitele”. Sper ca individa care a scornit cretinatatea asta n-o sa se inmultumeasca NICIODATA, iar daca s-a inmultit deja, imi pare sincer rau pentru copiii ei. Cand ai asemenea pareri nu te poti numi un parinte responsabil care sa ii oferi copilului tau o educatie buna.

2 comentarii la „Infinit de multa prostie in tara asta”
  1. La 25 de ani trebuia sa ai mai mult knowledge spiritual (nu ortodox, crestin sau alta forma) ci sa stii ca crucea este o forma de a canaliza energii pozitive.

  2. Ha? Deci cum, daca imi fac cruce ma incarc cu energie pozitiva? LOL, de unde naiba ai scos-o pe asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.