Dacă vreţi să descoperiţi două trupe internaţionale remarcabile, vă place blues-ul, sunteţi pasionaţi de muzică bună şi de calitate, dar mai ales, nu v-aţi făcut încă niciun plan pentru ziua de vineri, 15 noiembrie, atunci sunteţi aşteptaţi la ediţia cu numărul cinci a Cluj Blues Fest, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Invitaţii acestei ediţii sunt două trupe de referinţă din fenomenul blues-ului internaţional. THE GAMBLERS din Serbia, o formaţie dedicată acestui gen muzical cu peste 30 de ani de experienţă pe scenele din întreaga lume.

Direct din inima oraşului Manchester, Marea Britanie, KYLA BROX BAND vine la Cluj-Napoca să ne ofere o seară de blues autentic, pur şi de neuitat. Trupa este câştigătoarea European Blues Challenge-Azore 2019, cea mai importantă competiţie internaţionaţă din sfera blues-ului.

Şi pentru că Cluj Blues Fest este un susţinător al blues-ului românesc, anul acesta va da ocazia trupei locale GREEN ONIONS, formată din patru tineri mari pasionaţi de blues să îşi demonstreze calităţile pe scena unui festival de referinţă.

Green Onions

Preţul unui bilet este 79 lei şi poate fi achiziţionat online prin intermediul platformei AMbilet.ro, dar experienţa festivalului, ocazia UNICĂ de a vedea două trupe internaţionale de prestigiu şi seara de neuitat pe care o veţi avea sunt ingredientele care vor contribui la povestea ediţiei de anul acesta a Cluj Blues Fest.

Urmăriți pagina Cluj Blues Fest pentru ultimele noutăți, site-ul clujbluesfest.ro sau contul de instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.