Clujul meu

Jos pălăria pentru taxi-ul din Cluj cu regulament de ordine interioară și muzică jazz

În calitatea mea de client fidel al serviciilor de taxi, acum câteva săptămâni m-a adus acasă un șofer cu o mașină în care m-am simțit foarte bine și cu care mi-a fost mai mare dragul să călătoresc. O mașină extrem de curată, șofer cu mare bun simț, cu muzică de calitate, jazz paremise și o chestie nouă care mi-a atras atenția e că avea un regulament de ordine interioară afișat pe tetiere.

Nu am mai văzut niciodată un regulament afișat într-un taxi, de aici și mirarea mea. Trăim în România și ajungem să ne mirăm de normalitate.

Nu mai rețin nici firma și nici numărul de înmatriculare pentru că a trecut o perioadă bună de atunci și am găsit azi poza asta în telefon, așa că m-am gândit să o împărtășesc acum, mai bine mai târziu decât niciodată.

Așadar, la Cluj până și serviciile de taxi sunt diferite :)

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.