Nu știu ce se întâmplă, dar în ultimii ani tot mai multe persoane din anturajul meu, apropiați, cunoscuți, oameni despre care credeam că au o căsnicie solidă și o relație beton, au divorțat, din diverse motive, înșelat, mințit sau lipsă de comunicare.

Iar lucrul acesta mă îngrijorează profund, nu de alta, dar se apropie momentul când voi face și eu acest pas uriaș în viață și mă cam tem să nu am soarta lor. Și vorbesc totuși de niște oameni pe care îi vedeam foarte apropiați, făceau totul împreună, erau veseli, fericiți, păreau implicați, nici prin cap nu mi-a trecut că se pot despărți și băga divorț. Dar inevitabilul s-a produs și ceea ce nu credeam că se poate întâmpla s-a întâmplat… se pare că a cam devenit o modă să divorțezi, ceea ce e îngrijorător.

Și motivele de divorț sunt multiple, nu le analizăm acum că nu ăsta e scopul, unii au călcat pe bec grav, alții nu s-au mai regăsit în relație, la alții a dispărut chimia aceea de la început care i-a legat, alții au avut nevoie de altceva, nu comentez motivele, fiecare e stăpân pe propriile decizii.

Concluzia e următoarea, aparențele înșeală întotdeauna, iar cuplurile care își exprimă fericirea la suprafață, în public, și dau impresia că sunt o pereche solidă când sunt împreună, în privat și în căminul propriu, departe de ochii curioșilor, lucrurile s-ar putea să fie total opuse, iar relația lor s-ar putea să scârțâie serios.

Și cel mai nașpa e când sunt prinși și niște copii la mijloc.

Asta e societatea în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.