tepi coafura barbatiÎmi aduc aminte că prin liceu şi generală era nebunie mare printre colegii de clasă, majoritatea veneau la şcoală cu părul dat cu gel, freza cu ţepi, ştiţi voi, genul ăla de freză 220V, după cum îi spuneam noi. Cred că era o competiţie între masculi la nivelul întregii şcoli, gen care are freza şmecheră şi ţepii mai ascuţi. Cu timpul însă, anii au trecut, cu şcoala am terminat-o şi am văzut că a început să dispară şi moda asta. Rar mai vezi câte un individ pe stradă purtând mândru freza cu ţepi.

În anul de graţie 2014, în afară de fotbalistul ala de la Real Madrid, nu-i pronunţ numele că nu-l suport, sau Andrei Fotbaleuropean Niculescu de la Digisport, foarte puţini masculi gelaţi şi cu freză cu ţepi mai vezi. Mult mai puţini ca pe la începutul anilor 2000, spre exemplu, dar totuşi au mai rămas câţiva nostalgici după această modă trecătoare.

Personal, pe mine nu m-a prins niciodata moda asta. N-am avut niciodata rabdare sa stau cate o ora in fata oglinzii in fiecare dimineata si sa ma stresez ca sa-mi ridic parul cu gel, nu mi-a placut niciodata ideea asta de a-ti pune gel pe par ca sa stea ridicat, dincolo de faptul ca nici macar nu e sanatos si ok pentru podoaba capilară ca să-l întreţii cu gel.

Dar, no, fiecare cu gusturile lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.