Ce e fain e ca pe internet nu dispar urmele, iar postacii politici nu pot sterge chiar totul si raman lucrurile esentiale. Ca de exemplu, minciunile acestui baietas care se viseaza presedintele Romaniei. Ascultati cu atentie acest colaj video binefacut si incercati sa va treziti, cei care aveti de gand sa puneti stampila pe acest gunoi social-democrat.

victor ponta pcr

Si faceti cumva sa-i treziti si pe cei din jurul vostru care pun botul la demagogia si minciunile acestui individ numit Victor Viorel Ponta.

Iesiti la vot! Pe 2 noiembrie trebuie sa iesim cu totii la urne. Nu trebuie sa castige acest mincinos ordinar, care minte de ingheata apele Dunarii.

„Victor Pona presesintele care uneste”. Ha, ce gluma buna, mesajul real e acesta: Victor Ponta presedintele care minteste. Dovezi exista destule, trebuie doar sa ai o oarecare inteligenta sa le intelegi.

Asa sa stiti, votati Victor Ponta, votati minciuna, hotia, coruptia si demagogia! Cu Victor Ponta la Cotroceni vor urma 5 ani de dictatura comunista, 5 ani de socialism mizerabil care ne va aduce in cea mai neagra perioada din perioada post-decembrista, mai neagra ca si perioada in care era Iliescu la putere.

2 comentarii la „Minciunile lui Victor Viorel Ponta”
  1. Scrii în descrierea ta că pasionează fotbalul, berea şi serialele americane … dar văd că şi viaţa ta de zi cu zi, deci şi politica. Şi ştii cum e … toţi se pricep la fotbal! Să critice! Na da să joace … fotbal niciunul.
    Îmi dau şi eu cu părerea despre politică, dar sincer nu mă pricep. Aş putea să mă laud că am ieşit pe poarta uzinei iar plutonul de 40-60 de soldaţi erau în poziţie de tragere … în 20 decembrie 1989.
    Na dar vreau să fiu sincer, nu mă pricep, doar ştiu că şi atunci şi acum … ştiu că trăiesc bine, ori nu.
    Poate Ponta nu e bun …. pentru că a minţit, ai dovedit, OK. Dar atunci trebuie un altul … Cine ??? Vezi, asta trebuie argumentat… CINE ???

  2. Oricine e mai bun decat un comunist din noua generatie ca Ponta. Iohannis merita sa conduca tara asta. Avem nevoie de disciplina nemteasca ca sa ne puna pe picioare.

    Da, mai scriu si despre politica. Nu pentru ca ma pasioneaza, caci o detesc tare mult, dar scriu pentru ca cineva trebuie sa scrie despre mizeriile din aceasta tara, de smecheriile pe care le fac acesti baieti destepti si felul cum isi bat joc de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.