Media

Mizeria umană Mugur Ciuvică a fost pus cu botul pe labe de o femeie

Unul dintre personajele cele mai sinistre din Latrina 3, Mugurel Ciuvică, autoproclamat analist politic și o tentativă de jurnalist fără nicio realizare notabilă în presa românească, și-a permis să o atace într-un hal de nedescris pe doamna deputat USR Cosette Chichirău, care are un CV impresionant, mult peste nivelul său de lingău personal al unui securist condamnat la închisoare.

Lingăul Ciuvică nu are simțul rușinii, nu are pic de bun simț, respect și o lipsă acută de caracter. Acesta a acuzat-o pe doamna respectivă că e șomeră și nu plătește impozite la stat. Degeaba încerci să îi explici prostului cum stau lucrurile, cu fonduri de investiții, că lucrezi pe cont propriu și produci bani, că prostul o va ține pe a lui și nu va înțelege. Dar vai, băi, Ciuvică, tu câte taxe și impozite ai plătit la stat dacă ești așa deștept, hai să vedem? Tu ai trăit bine mersi ani buni din banii furați ai infractorului Dan Voiculescu și vii să ne dai nouă lecții de moralitate și de corectitudine? Hai sictir. Tu ești un cățeluș loial și nimic mai mult. Tu ești un nimeni în jurnalism, ești un papagal care aberează inutil și atacă la comandă. Singura calitate pe care o are acest individ e cea de lătrător la comandă.

Acest individ a scris și o hârtie igienică la care îi zice carte, Zece ani răi, publicată Editura RAO în 2015 – despre mandatul de 10 ani ai lui Băsescu – o altă limbă dată în curul securistului dovedit și infractor Dan Voiculescu.

A înființat un așa zis Grup de Investigații Politice (GIP), despre care nimeni nu știe cu ce se ocupă cu exact, dar trăiește din bani murdari, cel mai probabil tot ai deținutului Voiculescu.

Dacă mâine Latrina 3 dispare și intră în faliment, ceea ce îmi doresc din tot sufletul, lătrăul Mugurel Ciuvică moare de foame și va fi nevoit să se angajeze măturător de stradă, că altceva nu mai știe să facă și nimeni din presa nu vrea să fie asociat el. Toată lumea îl evită, nu mai are prieteni în presă, toți jurnaliștii adevărați îl detestă. La fel ca și cu celălalt papagal din Latrina 3, Mircea Badea.

S-au terminat banii în Latrina 3, șeful e în temniță pentru următorii ani, publicitatea nu mai e ce a fost, audiențele încep să scadă, lătrăul Mircea Badea nu mai are publicitate în emisiune din septembrie 2014, cățelușul Mihai Gâdea e tot mai încordat. Vă doresc faliment plăcut în 2017, anteniștilor!

1 Comment

  1. o analiza buna si intransigenta

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.