Aştept momentul când un singur talk-show sportiv, măcar unul singur din câte există pe tv, să accepte telefoane în direct de la microbişti. Oameni simpli, oameni din câmpul muncii, tineri, bătrâni, stelişti, dinamovişti, cfrişti, moldoveni, fani ai Urziceniului, să intre în direct şi să-şi spună o părere despre un meci, un transfer, un jucător, etc. În fond şi la urma urmei, noi cei din spatele televizoarelor dăm bani pe bilete, bani care ajung în buzunarele patronilor şi implicit şi a jucătorilor. Dacă-mi permiteţi termenul, fotbalul românesc trăieşte şi pe spatele nostru, al celor care-l urmărim din postura de simplu spectator.

De ce nu contează părerea noastră pentru voi care vă daţi drept cea mai bună televiziune de sport din România? Indiferent că ea se numeşte Sport.ro, GSPTV, Digisport sau Telesport. De ce nu puneţi părerea fanului din spatele televizorului lângă aberaţiile lui Becali, Iancu, Mititelu şi alţi “guralivi” din fotbalul românesc? Noi nu contăm pentru voi, noi nu suntem importanţi, noi nu merităm atenţie?

Părerea noastră se rezumă doar la un banal SMS de 1 euro pe care nici dracu nu-l ia în seamă. Asta ne e răsplata pentru că ne uităm la voi şi vă facem nenorocitul acela de rating? Frumos, domnilor.

M-am săturat, şi sunt sigur că mai sunt mulţi ca mine, de mediatizarea excesivă a eurociobanului din Pipera. Peste tot numai Becali, Becali şi iar Becali… când nu e Becali, e Iancu, când nu e Iancu, e Mititelu, când nu e niciunul din ei, apare Borcea. Până când să le mai suportăm aroganţele şi miticismul indivizilor mai sus menţionaţi? Numai ei există în fotbalul românesc???

Şi noi putem să ne spunem părerea în fotbal, la fel de bine ca şi Gigi sau Mircea Sandu. Putem să aducem şi noi argumente şi contraargumente despre ceva într-o discuţie civilizată.

După astfel de talk-show-uri televizate nu te alegi decât cu o mare durere de cap şi o grămadă de nervi. Ne-amsăturat de aceleaşi personaje în aceste emisiuni. E timpul să luăm atitudine, să facem ceva. Nu ştiu ce anume am putea face, dar e clar că trebuie să se schimbe ceva. Trebuie să-i facem cumva pe cei din media sportivă românească să realizeze că fotbalul românesc nu se rezumă doar la părerile lui Becali, Borcea, Iancu sau Mititelu. Dar cum? Veniţi cu idei.

Dacă le pasă într-adevăr de sport (GSP) şi ştiu ce înseamnă să fii suporter (Prosport), asta ar fi un prim lucru spre normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.