Orice apartament sau casa are nevoie de flori la ghiveci sau flori la jardiniera, pentru ca florile, in general, dau culoare si un aer aparte caminului dumneavoastra. O locuinta fara flori in ea e o locuinta neprimitoare, de asta majoritatea persoanelor prefera sa aiba o floare cat de mica pentru a schimba fata incaperii in care isi primesc musafirii.

flori la ghiveci

Exista persoane care sunt foarte pasionate de gradinarit si de flori in general, avand o adevarata jungla in apartament, flori si plante care mai de care mai mari, atent intretinute, dar multi se rezuma la cateva jardiniere si ghivece, fara sa isi aglomereze locuinta foarte mult. Insa ideea e ca florile nu trebuie sa lipseasca din niciun spatiu de locuit sau dintr-un birou, pentru ca e dovedit stiintific ca plantele ii ajuta pe cei care lucreaza intr-un birou sau locuiesc intr-un apartament sa se relaxeze si concentreze mai usor si sa munceasca mai cu spor. In folclorul popular se spune ca plantele iti feresc casa de ghinioane si iti aduc prosperitate si dragoste.

Florile si plantele au fost intotdeauna un partener loial in viata oamenilor, imbunatatind calitatea aerului, aducand un plus de frumusete in interiorul locuintelor, iar recomandarea este ca pentru a accentua prezenta unor plante in casa este bine sa iti pozitionezi micuta gradina de interior in fata unui perete alb.

Specialistii recomanda transformarea oricarui recipient din casa intr-un ghivechi pentru plante. De precizat ca, plantele suculente pot creste fara probleme si cu mai putin pamant, astfel ca puteti sa le asezati pe un platou obisnuit, adaugand in jur pietre, scoici si ramuri uscate pentru estetica.

Office Flowers dispune de o varietate de peste 200 de specii de flori in ghiveci, crescute de producatori romani sub licente internationale, iar serviciile oferite se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. In functie de sezonul curent, echipa Office Flowers va poate ajuta sa alegeti cele mai potrivite flori pentru gradina dumneavoastra de interior, spatiul de lucru sau terasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.