Din Romania

Nivelul de prostie în România atinge cote alarmante

Nu mă mai surprinde nimic din ceea ce se întâmplă în România, absolut nimic, am devenit imum la tot. Dar nivelul de prostie din această țară atinge, pe zi ce trece, cote alarmante.

Ultima întâmplare nu m-a șocat, dar mi-a întărit această concluzie. În țara asta prostia e în formă pură.

O grămadă de bipezi s-au înghesuit ca oile pe platoul munților Bugeti, la Sfinx, pentru că au auzit ei că acolo e o piramidă energetică care are puteri tămăduitoare.

Rezultatul? Bipezii s-au pierdut pe munte și au avut nevoie de intervenția salvamontului. Pentru că atât îi duce capul. Te duci pe munte fără pregătire, fără echipament, te rătăcești.

Și totul a pornit de la o declarație a președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a scris că în 28 noiembrie apare în jurul Sfinxului o aură cu puteri miraculoase, după ce o instanță ar fi decis că Sfinxul și Babele se află în județul Dâmbovița. Marketing, PR, afaceri… bănuți.

Au pregătit „băieții deștepți” în jurul Sfinxului 1000 de locuri de parcare, 400 de tarabe cu mici, icoane cu Arsenie Boca, cârnați tradiționali și alte chinezării ca să vină lumea

Cum era proiectul ăla cu #RomaniaEducata?

Asta-i țara…

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.