Un nou brand îşi face loc pe piaţa modei locale – KANAO – deschis în centrul comercial Polus Center şi înfiinţat de handbalista clujeancă Oana Chirilă, una dintre cele mai medaliate sportive din urbea noastră dragă.

Magazinul oferă o gamă variată de articole vestimentare pentru reprezentantele sexului frumos create de tânăra designer vestimentar Mihaela Todor, cunoscută pe piaţa modei clujene pentru ţinutele de seară elegante şi pline de rafinament. Produsele KΛNΛO sunt realizate în număr mic pentru ca scopul este acela de a produce lucruri unice şi mereu in tendinte. Din modelele existente pot fi create şi mărimi la comandă, de la ţinute de zi până la ţinute de seară, produse din materiale de cea mai bună calitate şi la preţuri accesibile pentru orice buzunar chinuit de criza.

Designerul Mihaela Todor a invatat meserie la o scoala de prestigiu de moda si design din Milano, iar la Cluj-Napoca si-a deschis un mic atelier de creatie de unde ies cele mai elegante tinute de seara pentru doamnele si domnisoarele care se respecta si carora le place sa fie admirate.

Magazinul se regaseste lângă buticul de bijuterii Roma Jewelry&Accessories din Polus Center.

Asa ca, fetelor, nu ezitati sa treceti pragul noului magazin KANAO, pentru ca stiu ca am cititoare care apreciaza bunul gust si vor tot timpul sa fie in centrul atentiei si admirate.

Urmariti pagina de facebook pentru oferte noi si promotii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.