De neinteles

Nu te obligă nimeni să stai pe Facebook!

Văd în ultima perioadă tot mai mulți consumatori de online ofticați, supărați și foarte revoltați din cauza schimbărilor pe care le face Facebook și nu înțeleg de ce nu pleacă de pe această platformă? Serios, nu te ține nimeni cu forta pe Facebook, nu te obligă nimeni să ai cont, poți oricând să te muți pe altă rețea de socializare! E atât de simplu.

Gândește-te că Facebook e afacerea cuiva și respectivul face ce vrea cu afacerea lui, că așa e normal, face ce schimbări vrea mușchiul lui, iar faptul că nu îi pleacă nimeni de pe platformă e un semn că face bine ceea ce face. Nu de alta, dar nu am văzut pe nici unul dintre acești revoltați de tastatură să plece de pe Facebook, toți stau și se plâng de schimbări și își exprimă nemulțumirile pe aceeași rețea de care sunt nemulțumiți. Mind-fucking-blowing!

Așa că, înainte de a te mai plânge de vreo schimbare, puneți întrebarea dacă plângerea asta folosește cuiva?

Sunt ferm convins ca Zuckerberg e extrem de afectat că niște români dintr-o țară de lumea a treia în formă de pește sunt nemulțumiți și critică schimbările de pe Facebook. Atât de nemulțumit e încât în timp ce un român a scris că nu-i convin aceste schimbări, i-au mai intrat niște milioane de dolari în cont.

În concluzie, nu e rețeaua personală, noi suntem cu toții oaspeți aici, am ales singuri și nesiliți de nimeni să existăm aici, obișnuiți-vă cu schimbările! Dacă nu vă place, mutați-vă pe Twitter, Google Plus sau Snapchat.

Am scris asta pentru că am obosit să mai citesc păreri cretine venite de la niște neica nimeni care critică schimbările făcute de Facebook… pe Facebook. Când veți avea voi rețeaua personală și veți fi stăpânii internetului, mai vorbim, însă până atunci ciocul mic și mai dați un like&share, iar părerile voastre despre modificările de pe facebook chiar nu folosesc nimănui și nu le ia nimeni în seamnă, ele se pierd în avalanșa de informație care se propagă pe minut.

Asta îmi place la poporul român, că se crede specialist în orice, iar mai nou se crede specialist și în Facebook, știind el foarte bine ce schimbări trebuie să facă pentru a avea succes, ce mai contează că acolo lucrează niște specialiși cu o vastă experiență în spate, cu românul nu te pui, el știe întotdeauna mai bine…

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

 • Alex

  Mai, da’ n-am inteles, de ce n-ar critica oamenii, de ce n-ar vorbi? Pe o platforma destinata fix discutiilor?

  Am inteles, e futil s-o facem. Sigur ca-i futil. Dar fix faptul ca se vede o forma de nemultumire „palpabila” ar putea fi motorul schimbarii, adica al unui exod in masa sau alte chestii.

  Pe linga asta, tine cont si de faptul ca o retea de socializare isi are rostul fix prin convenienta ei. Nu-mi convine sa deschid dimineata 3 taburi separate, ca sa verific pe Facebook evenimentele din oras, pe G+ promotiile Ryanair, si pe Snapchat ce-a mai postat vecina de la 2. Ori is toate pe Facebook, ori .. hai sa plecam toti de acolo. De asta erau romanii inca pe hi5, pe cind Facebook era in plina expansiune. Abia cind s-a strins o masa critica de oameni a fost abandonat hi5.

  Cam asta..

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Nu cred că se va intâmpla vreodată să existe un exod în masă împotriva schimbărilor de pe Facebook, pentru că reţeaua asta e prea puternică la ora actuala şi singura. Şi, ce e mai interesant, nu se întrevede nicio altă reţea la orizont care să bată Fb-ul. Părerea mea.

  În rest, sunt de acord cu tine la ultima parte.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.