Bogdan din Braila si-a facut o strategie misto de jucat la pariuri, care demonstreaza ca daca vrei sa castigi, trebuie sa muncesti. Nimeni nu castiga cu pronosticuri puse la plezneala, trebuie sa le gandesti un pic, sa studiezi echipe, clasamente, meciuri anterioare, jucatori suspendati/accidentati, antrenori, schimbari de antrenor. Orice detaliu conteaza.

Din cate am observat, nu i-au iesit toate combinatiile, dar e de apreciat ca a incercat si e perseverent. Spre deosebire de toti ruptii in cur care se cred tipseri profesionisti si mari pariori dupa ce au scos si ei o data peste 500 lei intr-un weekend, Bogdan merita tot respectul.

bogdan din braila parior

foto facebook Stanleybet Romania.

2 comentarii la „Perseverenta la pariuri”
  1. Si eu imi fac calcule si urmaresc fiecare echipa, am mult de castigat. In ultima luna din sapte bilete am castigat cinci, deci doua pierdute. Eu zic ca e bine. Sunt si incepator si nu ma risc la sume mari, 10-20 de lei maxim pe bilet. Uneori pun si cate 100, dar cand sunt 100% sigur pe ceea ce pariez, cand nu… nu.

  2. Nimic nu mai e sigur. Mai ales in fotbal. E plin de meciuri si echipe imprevizibile, multe fiind dintre cele foarte bine cotate si care, teoretic, sunt favorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.