Online & Tech

Poate că ar trebui ca Buhnici să ia o pauză de la internet

Marele influencer Buhnici George a dat-o din nou de gard cu o declarație pe twitter și a devenit ținta glumelor și meme-urilor, lucru care mă face să mă întreb, oare le face intenționat pentru a atrage atenția, știindu-se faptul că este ahtiat după imagine sau omul chiar își dă shutdown la creier când începe să scrie și nu mai gândește lucid?

Zici că nu a învățat nimic după ultima gafă de proporții în care și-a bătut joc de femei. El continuă să se afunde tot mai tare în ridicol și să își distrugă imaginea cu astfel de declarații controversate.

Din punctul meu de vedere, el trebuie să facă un singur lucru ACUM: să ia o pauză pe o perioadă nedeterminată de la internet și să mediteze la ultimele gafe pentru că dacă continuă în ritmul ăsta și să arunce tot mai des câte o pastilă, nu îl văd bine. Un an sabatic și o deconectare totală i-ar prinde bine.

O binemeritată pauză de la avalanșa mare de informație care curge prin toate ecranele e mereu de bun augur pentru toată lumea.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.