Nu am mai scris demult aici pe blog și parcă îmi era dor, așa că astăzi vreau să scriu câteva rânduri despre un fenomen pe care l-am tot observat în ultimele luni pe internet. Lipsa decenței în industria social media, întâlnită la cele mai urmărite dive de pe instagram sau Youtube. Știți voi, domnișoarele acelea care au fost înzestrate cu un suflet mare de la mama natură și au un corp atent lucrat la sală pe care, în această goană nebună după audiență, like-uri, love-uri și reach, simt ele nevoia să le scoată în evidență. Poate mult prea în evidență și prea des.

Iar ca exemplu o dau acum Cristina Almășan, divă de Youtube cu jumătate de milion de abonați, divă de Instagram cu jumătate de milion de urmăritori și cu o pagină de Facebook la fel de urmărită. Nu neg deloc că este o femeie frumoasă și atractivă, dar parcă nu ar strica și din partea ei, ca și din partea multor astfel de dive de social media, puțină decență, zic. Nu de alta, dar internetul este totuși un spațiu public și mai circulă și minori prin el.

Și dacă te uiți la ce comentarii pline de „inteligență” de la diverși ciudați și dubioși, îți dai seama de ce e nevoie de niște decență în social media.

Poate că n-ar strica ca agențiile să analizeze puțin mai mult conținutul pe care aceste pisicuțe devenite influencerițe îl afișează în online pentru a nu mai toca bugetele de promovare ale marilor branduri pe așa ceva. Noi ăștia care lucrăm de niște ani în industria asta știm ce sume de ordinul miilor de euro se sparg pe astfel de influencerițe crescute artificial.

Conținut de „calitate” oferit de Cristina Almășan. Pentru cine o fi oare?

Serios, toată lumea știe că ai țâțe mari, le-am văzut de când te-ai lansat în online, dar pentru numele lui Dumnezeu, încetează să ni le mai prezinți în fiecare zi că ne-ai obosit deja. Repet, n-ar strica puțină decență din partea ta, ca și din partea celorlalte colege de influencereală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.