Pentru că şi poliţiştii au nevoie de hrană şi pentru că siguranţa şi ordinea publică nu se poate asigura pe stomacul gol. O shaormă cu de toate sau un şniţel de pui n-o îngrăşat pe nimeni.

Cred că dacă poliţiştii americani sunt cu gogoşile, în mod sigur ai noştri îs cu shaormele. Foto surprinsă săptămâna trecută, duminică.

DSCN5072

La mine în Grigorescu, pă strada Ciortea, s-a deschis recent un nou lăcaş dedicat cultului păcănelelor, iar astăzi am surprins o maşină de poliţie parcată în faţă. Nu vreau să insinuez nimic cum că, vezi Doamne, ar juca acolo, poate or fi fost în recunoaştere sau asigurau ordinea publică acolo. Bine, adevărul e că ştiu că unii dintre oamenii legii îşi mai sacrifică nişte leuţi prin agregatele astea electronice, dar, din nou, nu insinuez nimic, că după aia îmi aud poveşti că am ceva cu poliţia română, ceea ce nu-i deloc adevărat.

Două roşii şi o neagră, tri dublaje la o miză de 200, pă 5 şeptari şi ţi-ai scos banii pe juma de an. Oricum, adevărul e că leafa-i mică, şpăgile-s tot mai puţine, DNA-ul stă la pândă  :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.