Unul dintre motivele pentru care m-am hotărât să scriu mai des aici pe blog începând din acest an și să îmi reiau activitatea care m-a consacrat, cea de blogger, e pentru că m-am săturat efectiv de falsitatea din online-ul românesc. Și asta mă calcă pe nervi. Și trebuie să scriu. Văd și observ multe, dar din lene și din comoditate nu scriu. Ei bine, lucrurile astea se vor schimba.

M-am săturat de falsitatea din online-ul românesc. Totul e fals, pe instagram, pe tiktok, pe facebook. Toată lumea încearcă să pară cine nu e, toată lumea scrie numai pozitivisme și numai despre lucrurile frumoase din viața lor.

Nimeni nu mai scrie și nu mai vorbește de problemele reale cu care ne confruntăm cu toții. Nu vorbește nimeni de măsurile fiscale aberante, de spectrul politic care ne guvernează și ne decid viitorul. Nimeni nu vorbește de faptul că extremismul prinde putere tot mai tare în România și asta e îngrijorător. Nimeni nu vorbește că niște partide de extremiști cu influență rusă precum AUR și SOS vor să pună mâna pe putere.

Hai să terminăm cu viața frumoasă de pe instagram. Hai să terminăm să arătăm cât de frumos e totul. Hai să terminăm cu influencing-ul pozitiv. Nimic nu e pozitiv în România. Scrieți și vorbiți de problemele reale care ne dau bătăi de cap zilnic. Guvernul ne îngroapă în taxe peste taxe și mediul privat e sugrumat efectiv de o fiscalitate brutală și aberantă, dar divele de pe instagram cu jde mii de urmăritori nu văd asta. Vloggerii cu milioane de abonați nu văd asta. Pentru ei nu există România reală. Ei trăiesc într-o bulă a egoismului propriu și nu văd problemele.

Așa că, cineva trebuie să scrie și de lucrurile acestea. Și îmi asum eu acest rol de formator de opinie al României reale. Pentru că nu se mai poate altfel. Nu putem fi toți pozitivi într-o țară măcinată de corupție și de incompetență.

Să scriem pe bune. Să discutăm pe bune și despre lucrurile care nu sunt neapărat pozitive, dar care ne afectează viețile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.