Ieri casuta postala mi-a fost invadata de mai multe gunoaie pesediste. Dupa ce am citit mizeria de mai jos si m-am enervat bine, le-am luat pe toate cate am gasit in scara, le-am rupt in bucati si le-am aruncat in primul cos de gunoi. I-am scutit pe vecini de efortul de a citi asemenea mizerii.

I-auzi ce tupeu jegos au parazitii si lichelele din PSD Cluj sa zica ca, „am sustinut proiectele comunitatii locale”. Cam cat de nesimtit trebuie sa fi sa declari asa ceva, cand stie toata lumea care inca mai gandeste si nu se lasa prostit de propaganda mincinoasa a Antenei 3 ca la Cluj membrii ciumei rosii sunt irelevanti si nu au nici macar un merit pentru vreun proiect. Cum poti sa minti in halul asta? Cat de ticalos poti fi?

Ce proiecte ati sustinut, ba, jegurilor in Cluj-Napoca? Bag seama ca tot voi ati sustinut realizarea stadionului Cluj Arena sau Sala Polivalenta, doua proiecte pentru care nu aveti nici un merit, in afara faptului ca infractorul Uioreanu Horea a taiat panglica la stadion pe cand USL inca exista.

Dar, la ce tupeu jegos aveti voi, dragi scursuri pesediste, ma astept la orice din partea voastra, chiar si sa sustineti ca voi ati construit Polivalenta, Cluj Arena, voi ati amenajat Parcul Central, linia de tramvai, voi ati cumparat autobuze sau voi ati introdus sistemul de plata prin SMS a biletelor de autobuz. Ma astept chiar sa ziceti ca e meritul vostru pentru care Clujul e Capitala Europeana a Tineretului, ca exista TIFF-ul, ca exista Comedy Cluj si alte festivaluri de calitate. Nimic din toate astea nu le-ati facut voi in Cluj, nici macar nu le-ati sustinut, pentru ca nu sunteti decat niste papagali iresponsabili, niste mincinosi si niste paraziti care nu fac decat sa critice si sa isi bata joc de Cluj-Napoca. Asta ati facut tot timpul, asta veti face si de acum inainte. PSD-ul reprezinta un grup infractional organizat care colcaie de corupti si de infractori precum colcaie de viermi un caine care si-a gasit sfarsitul pe autostrada.

A aberat de cateva ori ministrelul vostru de la Transporturi, baronul local Ioan Rus, pe tema Autostrazii Transilvania si Turda-Sebes si repede ati bagat-o pe aia cu „am reinceput lucrarile la Autostrada Transilvania” si „am inceput lucrarile la Autostrada Turda-Sebes, o investitie de 550 milioane euro”.

Crapa-v-ar obrazul de rusine sa va crape. Dar ma indoiesc ca in PSD mai exista simtul rusinii.

B1B6pjTCUAAOxlv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.