Pentru cei care nu ați apucat încă să descoperiți noua reclama de Crăciun lansată de supermarketul german EDEKA, o puteți vedea mai jos. Pe mine personal m-a emoționat teribil și mi-au dat lacrimile, atât de bine e făcută.

Reclama are ca temă centrală un bătrân care îşi petrece singur Crăciunul câţiva ani la rând, copiii săi fiind mult prea ocupaţi ca să mai ajungă acasă de sărbători. Dar, într-o zi, vestea morţii sale îi determină să pornească cu înfrigurare spre casa bunicului.

Copiii ajung la casa părintească pentru a lua parte la funerarii, dar sunt întâmpinaţi chiar de bunic, cu masa pusă, care le spune: „Cum altfel aş fi putut să vă strâng pe toţi acasă?”

Avem multe de învățat dintr-o asemenea capodoperă, de pildă că sărbătoarea Crăciunului se petrece în FAMILIE, alături de cei dragi și nu departe de ei. Crăciunul e acea perioadă din an în care avem șansa să fim împreună cu părinții, bunicii, verii și verișoarele, unchii și mătușile, așa că hai să nu dăm cu piciorul acestei șanse.

Haideți să nu mai găsim scuze că nu putem, că muncă și că prea puțin timp liber. Două, trei zile pe an libere în luna decembrie putem să ne facem fiecare dintre noi pentru a fi alături de familie.

Un comentariu la „O reclamă care m-a emoționat teribil”
  1. Am vazut-o deja, este foarte virala pe retelele sociale si m-a emotionat pana la lacrimi. Chiar si a 2-a oara cand m-am uitat la ea, intr-un interval de timp destul de mare, am lacrimat. Mi-a placut foarte mult, desi nu este atat de vesela pe parcurs, finalul iti aduce multa bucurie dar si o urma de regret, in special celor ce simt ca au trecut prin situatii similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.