În ultimele săptămâni, luni chiar, am urmărit cu atenție dezvoltarea unui proiect online pornit de la un simplu hashtag pe rețelele sociale: #casastiti – și care s-a transformat încet-încet într-o adevărată platformă de cultură generală din care poți afla multe lucruri noi și interesante despre orice domeniu.

Responsabil de casastiti.ro este tânărul blogger de perspectivă al mediului online românesc, Cristian Florea, focșănean adoptat de Bucureșți, dar cu mare potențial în blogging. Omul scrie fain, are subiecte bune, postează articole și informații de interes și nu de puține ori m-a făcut și pe mine să-i distribui textele. Și se știe că eu nu promovez/susțin chiar orice, în sensul că trebuie să mă convingă foarte tare și să îmi capteze atenția serios ca să mă facă să împărtășesc chestia aia cu urmăritorii mei. Cristi a început prin a da pe Facebook și Twitter tot felul de curiozități despre lumea asta, sub hashtag-ul #casastiti, iar după o perioadă, văzând că treaba asta funcționează și prinde la publicul consumator de net și avid de cunoștințe, s-a hotărât să dezvolte și mai serios ideea transformând-o într-o adevărată platformă. Așa s-a născut casastiti.ro, care, din punctul meu de vedere, reprezintă un excelent instrument de îmbogățire al culturii generale și de a afla lucruri noi despre tot ce ne înconjoară. Un mic motor de căutare al cuturii generale.

Și mă bucur că există și o aplicație dedicată #casastiti, disponibilă pe iOS și Android.

Și închei prin a le transmite un mesaj celor care au copii: oameni buni, faceți bine și puneți-vă odraslele să citească site-ul casastiti.ro că le va face bine să cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.