Au trecut și sărbătorile de iarnă, Crăciunul l-am petrecut în liniște, acasă, cu niște filme și seriale, Netflix a fost un partener de nădejde ca de fiecare dată. A trecut și Anul Nou, la fel de liniștit și cu multă odihnă, relaxare, detașare de la viața cotidiană. E foarte important pentru sănătatea mintală o detașare din când în când, două săptămâni de detașare e extrem de sănătos pentru oricine. Muncim, muncim, tot facem bani, dar trebuie să mai și trăim.

La fel ca-n fiecare an, nu am exagerat cu mâncarea, nu am ajuns la urgențe niciodată, nu am băgat în mine ca spartul. Totul a fost decent. Niște sărbători petrecute în tihnă în confortul căminului, așa cum îmi place mie.

Dar acum ne gândim deja la acest nou an 2024, care se anunță unul provocator, intens și dificil. Dacă cineva se gândește că va fi un an liniștit, se înșeală amarnic. Nu va fi deloc liniștit. Vor urma patru rânduri de alegeri politice care o să dea peste cap țara și o să ne afecteze viețile și viitorul. Deja au început cu taxe noi, măsuri fiscale care o să sugrume economia și mediul privat. Va fi un an stresant și deloc ușor peste care sper să trecem cu bine și fără depresii, burnout și nervi. Cu calm și liniște.

Personal, pentru mine 2023 nu a fost un an rău, a fost unul decent. Am muncit, am făcut bani, am trăit, m-am distrat, am râs mult și m-am simțit bine și relaxat. În 2024 îmi propun să continui la fel și să am puterea, energia și sănătatea necesară să pot munci în continuare.

Ce-mi propun eu în acest an? Evident, mai multe economii strânse, mai multe călătorii externe, mai multe city break-uri și călătorii prin țară. Avem o țară frumoasă, e păcat să nu o descoperim și mai mult. Spre rușinea mea, sunt orașe și zone din țara asta unde nu am fost niciodată, iar anul acesta îmi propun să repar această situație.

Să fim mai buni unii cu alții, mai respectuoși, mai uniți și mai prietenoși. Să nu ne mai urâm atât de mult, să nu ne mai invidiem unii pe alții și să nu ne mai disprețuim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.