Clujul meu

Scoala Flanco ajunge si in Cluj! Vino sa inveti ce inseamna blogging, storytelling, PR, social media sau branding personal de la cei mai buni

Tovarasul Cristian China-Birta ma anunta corespunzator printr-o telegrama 2.0 ca pe 23 iunie se infiinteaza, din nou, la Cluj-Napoca, unde vine cu ocazia Turneului Scoala Flanco, o initiativa interesanta pentru cei care vor sa invete despre ce inseamna jurnalismul, blogging-ul, branding-ul personal, PR-ul, social media, storytelling si crearea de continut online, la care insusi cel poreclit Chinezu va fi un fel de profesor. Si de la unul ca el cam aveti ce invata, ca in afara de a bea bere, mai stie cum sta treaba prin antreprenoriatul online, business, social media si blogging. Zic sa nu-l ratati. Garantez eu pentru el! Dar nu vine singur la Cluj pe 23 iunie sa ne/va impartaseasca tot felul de insight-uri dragute si utile despre lucrurile mai sus enumerate, vine alaturi de jurnalista Cristina Bazavan si Sorina Savu.

Eu nu pot merge, dar va invit pe voi sa o faceti, mai ales daca sunteti la inceput de drum in aceasta „meserie” si vreti sa aflati cum puteti face succes in social media, blogging, PR sau crearea de continut online.

Evenimentul „Scoala Flanco” va avea loc, evident, in magazinul Flanco din Iulius Mall Cluj, iar inscrierile se fac AICIpână pe 14 iunie. Completați chestionarul și veti fi contactat in scurt timp de catre organizatori. Participarea la cursuri este gratuită si exista câte 25 de locuri pentru fiecare oraș, așa că ar fi bine să vă grăbiți să vă înscrieți, caci locuirile se epuizeaza ca painea calda!

Inainte de Cluj, Scoala Flanco ajunge la Craiova (21 iunie) si Timisoara (22 iunie), iar dupa merge la Iasi (24 iunie).

Daca esti tanar pasionat de marketing online si comunicare 2.0, atunci musai sa fii la acest eveniment de mare angajament!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.