Am citit cu stupoare și am rămas efectiv șocat că Șerban Huidu, cel care a omorât 3 oameni într-un tragic accident rutier acum 4 ani, octombrie 2011, și încă se află în libertate, mai are tupeul realmente jegos să iasă în evidență. Ba mai mult, chiar se pregătește să revină la pupitrul emisiunii unde s-a consacrat, Cronica Cârcotașilor.

serban huiduȘerban are mintea scurtă, uitând ziua când a afirmat public după accidentul în care și-au pierdut viața trei persoane că nu va mai reveni pe micul ecran și se va retrage din viața publică, din respect pentru familiile îndoliate pe care le-a lăsat fără o persoană dragă. A urinat pe acel „respect” și a uitat când a zis asta, la fel ca ciobănașul ajuns milionar, Becali Gheorghe, care de fiecare dată când a ieșit din penitenciar a zis că se retrage din viața publică și nu va mai avea intervenții la TV. Și ciobănașul are mintea scurtă, la fel ca Huidu, uitând când a promis asta, iar acum îl vezi dând interviuri peste tot și aberând la toate televiziunile și în toate ziarele. Lipsa de coloană vertebrală și de demnitate e omniprezentă în România, iar lista e lungă: Victor Ponta, Crin Antonescu, Șerban Huidu, Becali Gheorghe și în general orice alt politician sau vedetuță de trei lei.

Stau și mă întreb, oare ce a fost în mintea lui Huidu când a luat decizia de a reveni ca prezentator la Cârcotași și implicit din nou în viața publică, fără să își petreacă tot restul vieții pe care o mai are în anonimat și în rușine pentru ce a făcut, departe de civilație și de sticlă, așa cum ar fi făcut orice om rațional? De rușine, nu de altceva, dar se pare că anumite persoane publice nu au așa ceva, rușine! Obrazul unora e mai gros ca talpa, din păcate. Degeaba le-a dat marea vedetă o gălăgie de bani familiilor victimelor accidentului, nici toți banii din lume nu or să le aducă acea persoana dragă înapoi și nu o vor substitui. Cu bani nu îți cumperi niciodată locul în Rai și nici nu ți se vor spăla păcatele, singura șansă pentru a răspunde pentru faptele tale e să petreci câțiva ani, demn, în pușcărie, ca orice persoană normală ce comite o ilegalitate de o asemenea încărcătură.

Cronica Cârcotașilor a fost o emisiune bună, amuzantă și pe care o urmăream în fiecare săptămână, dar acum că am aflat că va reveni Huidu prezentator, pentru mine această emisiune nu mai există! Nu pot să urmăresc o emisiune prezentată de un criminal. Nu mă poate binedispune o emisiune divertisment prezentată de un bărbat care a comis o crimă.

Sunt multe întrebări ce pot fi puse aici, iar unul dintre ele ar fi. Oare cum se vor simți cele trei familii când vor deschide întâmplător televizorul și vor comuta pe Prima tv, unde cel care le-a omorât soțul/fratele/tata se hăhăie la televizor și face glume? Oare vor râde?

Orice explicație pe care o are Huidu de spus e irelevantă. Totul e foarte clar, acest individ a omorât trei oameni și nu a făcut pușcărie deloc. În țările civilizate acest lucru e de neconceput. I-auzi, cum să fii în continuare liber după ce încalci legea și comiți trei crime? Welcome to Romania… the country of all possibilities!

Huidule, ești o rușine! Îmi pare rău că ai ales să îți târăști emisiunea, una de tradiție ca și Cronica Cârcotașilor, într-o asemenea mizerie. Trebuia să stai departe de televiziune și de viața publică, așa cum ai promis!

Rușine, Prima TV pentru că legitimezi și promovezi infractori.

3 comentarii la „Șerbane, de ce?”
  1. Nu sunt de acord cu textuletul tau, dar nu asta ii problema mea. Ma… Textul asta ii gol! Adica da niste detalii si foloseste niste cuvinte usor „grele”, dar in rest nimic. Adica plm, puteai spune toata chestia asta intr-un paragraf maxim. Seamana a text de antenist cu ceva mai multe clase, dar mult mai frustrat. In plus ii old news, saptamana trecuta a fost facut anuntul. Culca-te la loc!

  2. Știu că a fost făcut săptămâna trecută anunțul, dar abia acum am observat și nu puteam sa nu scriu asta. E doar un punct de vedere personal, Prima tv și emisiunea Cronica Cârcotașilor, una de altfel bună, va avea multe de pierdut scoțându-l pe Huidu din bârlog. Imaginea lui e vraiște, el practic nu mai există ca și persoană publică.

    Nicio campanie nu îți poate spăla imaginea după așa ceva.

  3. Sunt de acord cu tine. Nu suport sa il vad pe acest individ. Criminalul nu trebuia sa apara deloc in emisiune, iar acum e scos la inaintare. El a uitat, noi NU. RUSINE!
    Am lasat un comentariu asemanator la ei pe site si ghici: nu a fost publicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.