Pentru prima dată de când mi-am obținut dreptul de vot și e primul an electoral pentru mine în care mă aflu în situația ciudată de a nu știi pe cine să pun ștampila în cele patru rânduri de alegeri care vor avea anul acesta. Efectiv sunt între a nu mă prezenta la vot și a-mi anula votul, că nu mai am încredere în nimeni. Nicio formațiune de pe scena politică românească nu mai îmi prezintă încredere, niciun mesaj electoral nu mai reușește să mă atragă, iar lehamitatea mea personală a atins vârful.

USR e o dezamăgire uriașă, PSD e partid comunist care și-a dovedit incompetența în ultimii 34 de ani, PNL e partid de diletanți care au trădat încrederea românilor când au intrat în alianță cu comuniștii, iar restul formațiunilor de buzunar gen AUR, SOS, PMP sau Forța Dreptei nu contează și nu merită să ne obosim cu ele.

Și atunci, se pune întrebarea, ce facem? Ne anulăm voturile sau îngroșăm rândurile celor care nu se vor prezenta la urne? Și cred că în situația mea mai sunt mulți români indeciși pentru viitorul României.

Ce-i de făcut? Dileme, dileme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.