Trebuie scos cât mai rapid în afara legii acest grup infracţional organizat numit Biserica Ortodoxă Română. Singura soluţie pentru a se mai diminua din numărul bisericilor e impozitarea lor la sânge, că aici nu mai vorbim de un chilipir de câteva mii de euro din donaţii, ci vorbim de câteva zeci şi sute de milioane de euro.

Orice cult religios trebuie să plătească taxe şi impozite pe clădiri şi să facă dovada veniturilor dobândite, ca orice afacere, că religia a ajuns o mare afacere, cel puţin în România. O mafie în adevăratul sens al cuvântului.

Ai un cult religios, trăieşte dracului din donaţii, nu din bani publici! Nu poţi trăi din donaţii, desfiinţează-te! E simplu.

Şi ca să vedeţi încă un exemplu pentru care am prins boală şi ură pe preoţi şi slujitorii Banului, că şi-au pierdut demult, cel puţin în ochii mei, renumele de slujitori ai Domnului, public două fotografii care vorbesc de la sine, făcute la o biserică ortodoxă din cartierul Gruia.

Cam ce tupeu jegos poţi avea, tu ca popă, încât să afişezi ditamai comunicatul la intrarea în biserica ta în care să vorbeşti despre înşelăciune şi furturi? Au ajuns preoţii să ne spună să fim atenţi la înşelătorii şi furturi! Tocmai ei, regii neîncoronaţi ai fraudelor, înşelătoriilor şi evaziunii fiscale. Greţos şi Mizerabil.

WP_20140614_006

Mai nou, biserica are şi program de lucrul cu publicul, pe zile şi ore.

WP_20140614_007

Un comentariu la „Slujitorii Banului nu au pic de ruşine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.