Într-o țară dominată de impostură și de incompetență la cel mai înalt nivel nu trebuie să ne mai mire tupeul absolut jegos de borfaș cu clasă al infractorului fugar Sebastian Ghiță, care și-a anunțat intenția de a candida la europarlamentare, sigur fără nicio șansă, dar asta nu îl oprește să viseze și să inunde spațiul public cu aberațiile sale.

„Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM +PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta la alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români”.

Voi vă dați seama cine a ajuns să vorbească despre viitorul României? Un infractor care a fost pe lista Most Wanted a Europol, alături de crema infracționalității. Și acum individul aspiră la un post de europarlamentar. Mai jos de atât nici nu se poate.

Sebi Ghiță e un pseudo om de afaceri, un produs al sistemului corupt și un ticălos de cea mai joasă speță, care finanțează o hazna media ce nu are nicio legătură cu jurnalismul. El și-a construit toată averea pe șmecherii, tunuri și contracte cu statul român acordate pe interes. E genul de țărănete ajuns de la coada vacii la masa bogaților prin fel de fel de șmenuri ilegale, iar acum s-a umflat orezul în el și vine cu lecții de viață și de patriotism, deși nici nu s-a uscat bine cerneala de pe ultimul mandat de arestare și nici nu i s-a răcit locul din temnița sârbească.

Stați liniștiți, acești pârnăiași ca el vor ajunge, mai devreme sau mai târziu, acolo unde le este locul, pentru că n-are cum să triumfe la nesfârșit în țara asta impostura și corupția. Să nu uităm că și Ceaușescu s-a crezut zeu și de neatins, iar într-un final a sfârșit sub o ploaie de gloanțe.

Timpul le va rezolva pe toate, iar pușcăriașul Ghiță va ajunge și el la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde îl așteaptă alți infractori precum Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu, Elena Udrea și alți nenorociți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.