Cititoarele mele scumpe si frumoase, am o veste mare pentru voi. Incepand cu acest weekend ce urmeaza in preafrumosul nostru Cluj se deschide Centrul de Frumusete Farmec, aflat la parterul celebrului bloc Spray de pe strada Bucuresti, la numarul 55, din cartierul Marasti. Noul centru este amenajat ultra-modern si va fi format dintr-un magazin de comercializare, un spatiu destinat sedintelor de dermoanaliza gratuita pentru clienti si cliente, o mini sala de evenimente dotata cu tot ce e nevoie pentru desfasurarea unui eveniment, dar si o zona de asteptare moderna unde gagicile, doamnele si domnisoarele pot sta la o barfa alaturi de o cafea sau un ceai bun.

magazinul farmec bloc spray

Si o chestie inedita ce va avea loc tot in acest weekend in noul Centru de Frumusete Farmec va fi promotia ce presupune un check-in pe Facebook in perioada 11-13 octombrie alaturi de hashtag-ul #checkinforbeauty. Daca treceti pragul centrului si va dati check-in pe Facebook cu htag-ul acesta veti fi intampinat cu un cadou special. Orice check-in in weekend-ul aniversar va aduce un premiu :).

Centrul se deschide pentru publicul larg vineri, 11 octombrie.

Asa ca, fetelor, faceti-va timp si treceti si pe la noul magazin Farmec, scoateti-va smartphone-ul si dati-va check-in pe pagina Magazinul Farmec de pe Facebook, dar nu uitati sa scrieti si #checkinforbeauty. Hai ca nu e greu deloc :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.