În ciuda problemelor generate de terorism pe teritoriul Turciei, țara „Semilunii” rămâne încă una extrem de atractivă pentru turiștii din lumea intreaga. In fiecare an, milioane de oameni isi fac concediile aici, fara sa se teama de eventuale repercusiuni ale terorismului.

Având o cultură extrem de bogată și captivantă, precum și numeroase atracții turistice importante, tot mai mulți turiști străini și chiar din România aleg să își petreacă concediile pe tărâm turcesc.

Dacă ești în căutatea unei soluții de cazare în Turcia, hotelul Palm Wings Kusadasi vă așteaptă cu cele mai bune condiții și într-o atmosferă că de basm. Este un resort de cinci stele care îi așteapta pe turiști cu cele mai bune condiții, care vor face din șederea lor un vis devenit realitate.

Fiecare dintre noi merităm un concediu special, într-o locație de vis la malul mării, în care să ne simțim răsfățați și tratați regește. După atât de multă muncă, stres, probleme, gânduri negative și oboseală, un concediu într-un resort ultramodern e „medicamentul” ideal pentru tratamentul relaxări organismului și a minții.

Hotelul Palm Wings Kusadasi are toate facilitățile pentru ca vacanța ta să fie una memorabilă. În ceea ce privesc tarifele de cazare, acestea încep de la 37 de euro de persoană pe noapte și pot ajunge până la 80 de euro de persoană în plin sezon estival.

Plajele sunt curate, apa mării este ca lacrima, condițiile sunt excelente, personalul resortului este unul foarte primitor, iar prețurile nu ar trebui să fie o problemă, pentru că o dată pe an merităm și noi în dar un concediu pe care să îl trăim la intensitate maximă și un răsfăț pe cinste.

Un comentariu la „Un răsfăț de cinci stele pentru un concediu memorabil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.