Din Romania

Unde sunt protestele de stradă?

Trăim vremuri tulburi în România anului 2023, vremuri în care facturile sunt tot mai mari, scumpirile sunt la ordinea zilei în orice domeniu, oamenii își numără fiecare bănuț pentru a trăi și vânează zilnic campaniile de reduceri din supermarketuri, iar incapabilii care ne conduc la ora actuală, monstruoasa coaliției care intoxică România, formată din PSD-PNL-UDMR, nu e în stare să desființeze mizeriile alea de pensii speciale. Plus avem și cel mai slab președinte din istoria României, Klaus Werner Iohannis, care e invizibil și inexistent.

Dar pe mine mă intrigă o chestie și nu pot să nu ridic următoarea întrebare, chiar dacă s-ar putea să îmi pun lumea în cap și să deranjez, dar îmi asum acest lucru.

Unde sunt protestele de stradă? De ce nu mai iese nimeni în stradă la ora actuală? Unde sunt marii reprezentanți ai societății civile care ne mobilizau să ieșim în stradă împotriva OUG.13 sau a guvernării Dragnea? Nu mai sunt probleme în Românica, s-au terminat? Trăim bine? Curge lapte și miere la robinet? Avem salarii și pensii de mii de euro?

Unde e #REZIST-ul? Declic-ul ce face? Unde-s marii lideri ai societății civile? Aud? Ați facturat suficient pe protestele anti-PSD și acum v-ați liniștit și nu mai sunt motive de ieșit în stradă?

Chiar așa, mai există așa numitul hashtag #REZIST?

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.