Carul cu nervi

Vă mai aduceți aminte de haterul FurtDeCurent, zis Vladimir Naciu? Aflați că a intrat în politică și tocmai în USR-PLUS

Săpând astăzi printre candidații la alegerile locale din București pentru a documenta o chestie, dau peste lista candidațior USR-PLUS la Sectorul 5 din Capitală. Și pe cine văd eu acolo, pe un fost hater al online-ul românesc, care și-a bătut joc efectiv de toată lumea pe Twitter, așa cum îi șade bine unui laș, sub protecția anonimatului, iar care acum pozează în mare avocat de succes. Numele său de fată mare e Vladimir Naciu, cel care se dădea drept @furtdecurent.

Și apoi mi-a trăznit ideea, băi, dacă USR-PLUS a acceptat un ratat ca ăsta în rândurile partidului înseamnă că-s în budă rău.

Și ce face un proaspăt politician care vrea să candideze pe o funcție publică? Își ascunde urmele, ca ultimul laș. Și primul pas a fost să își protejeze contul de Twitter ca să nu se afle toate înjurăturile și tâmpeniile pe care le-a scris. Numai că, avocatul Vladimir Naciu zis furtdecurent uită un singur lucru, eu sunt aici să îl devoalez și nu am uitat mizeriile pe care le-a scris în trecut despre mine și atacurile total gratuite pe care le-a făcut la adresa mea.

Acesta este contul de Twitter al lui Vladimir Naciu zis furtdecurent, cu țâțele nevestii la vedere:

Vladimir Naciu e un jeg de om care nu merită nici un scuipat darămite un vot.

Priviți cum vorbea domnul Vladimir Naciu în trecut pe interneți despre diverși oameni. Și se intitula Căpitanu Burcea.

Limbaj de politician de succes, ce să mai zici.

Băiețașul ăsta e un mincinos patentat care nu s-a ferit să scrie mizerii despre oameni pe care nu-i cunoaște, să își bată joc de ei și să îi umilească. Și acum ce face, vine să ceară voturi. Sfântă ipocrizie!

Vladimire, știi care e diferența dintre mine și tine? Că eu nu am nimic de pierdut, pe mine mă doare în cont de funcții publice, în schimb tu ai totul de pierdut! Îți promit solemn că tu nu o să ai carieră politică cât timp exist eu.

Și trebuie să mai știi o chestie despre mine. Eu nu uit și nu iert. Cum nu i-am uitat și pe alții. Eu stau la colț și aștept momentul. Acum a venit momentul tău, @furtdecurent!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.