Presupun că a aflat toată lumea de lansarea la apă a noii televiziuni Vătafu TV, deținută de ex-minerul Miron Cozma, zis și „Luceafărul Huilei”. După ce OTV a murit, iar domnu’ Dan e puțin ocupat cu pușcăria, trebuia cineva să ocupe locul rămas liber pe nișa aceasta a prostiei din media românească. Și s-a oferit Miron Cozma să o facă, cu o nouă televiziune de apartament. Sau „televiziunea de la țară”, cum i se mai zice, că sediul ei e în ceva comună numită Popeşti-Leordeni.

Și Vătafu TV nu duce lipsă de public, sute de domnișoare și-au trimis deja CV-ul pentru a deveni vedete la televiziunea lui Miron Cozma. Cred că își poate imagina toată lumea ce fel de dornice de afirmare și-au trimis CV-ul la Vătafu.

„Noi suntem televiziunea poporului, oricine are o şansă, numai că nu facem circ, nu vreau curvăsăreală. Voi angaja doar femei cu creier, deştepte, care au ceva de spus, nu contează că sunt blonde, brunete sau roşcate”, a spus Cozma pentru click.ro.

Cred că și Dan Diaconescu avea planul ăsta la începutul OTV-ului, până au început să-i intre banii în cont și să facă rating din mizerii și curvăsăreală.

Serios, cum să nu te pufnească râsul când vezi asemenea rătăciți?

Aștept cu mare interes noile dezbateri ale emisiunii Lovitura lui Mihai. Nu am mai râs demult atât de bine și îmi era tare dor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.