Pe 5 octombrie voi fi din nou la Bucureşti, la cel mai mare eveniment dedicat industriei social media din România, Webstock, care ajunge în acest an la ediţia cu numărul 10.

Locaţia e tot aceeaşi, JW Marriott Hotel, iar programul este disponibil pe webstock.ro.

Speakerii sunt interesanți și cu „greutate” în domeniu, deci vom avea ce know how să furăm de la ei.

Nu am multe motive să mă deplasez la Capitală, dar pentru acest event merită să fac acest lucru. Pentru că aici ai oportunitatea să înveți lucruri utile, să afli informații noi, să te pui la curent cu noile tendințe în materie de online și să cunoști oameni noi cu care ulterior vei putea colabora în diverse proiecte. Webstock e, în primul rând, despre social networking!

Orice blogger/vlogger/influencer/PR/marketer sau mic industriaș online trebuie să bifeze cel puțin o dată în viață o ediție! Nu ai cum să lucrezi în online și să nu ai măcar o ediție la activ acolo, în miezul evenimentului.

Generații întregi de onlineri, bloggeri sau oameni care activează și își câștigă existența din social media au crescut și evoluat odată cu Webstock, iar acest eveniment a însemnat o rampă de lansare pentru multe persoane. Și cred că mulți vor crește în continuare odată cu el.

Succesul Webstock se datorează în primul rând ambiției, determinării și pasiunii echipei Evensys, care din 2008 a reuşit să ofere online-ului românesc un eveniment care poate rivaliza oricând cu marile conferințe internaționale.

La mulți ani, Webstock! Și la cât mai multe ediții de acum înainte.

2 comentarii la „Ne vedem şi anul acesta la Webstock!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.